![]() |
Active Topics Memberlist Calendar Search |
| |
| Oddam, izmenjam / For Rent, Exchange | |
| |
|
| Author | Message |
|
galkir
Novinec
![]() Topic: Stanovanje-Flat (Berlin) in summerPosted: 06.6.2012 at 17:48 |
|
Pozdravljeni,
ce koga interesira rentanje stanovanja (85m), v soseski Neukölln, v Berlinu med 21.7.-9.8., naj se mi javi. Stanovanje je minuto od postaje Karl-Marx-Strasse, prostorno in ima internet, pomivalni in pralni stroj. Naceloma se oddaja za celotno obdobje, cena pa okrog 450 eur. Lp, Gal |
|
IP Logged |
|
|
sublime
Novinec
![]() Posted: 15.6.2012 at 16:49 |
|
Gal,
pozdravljen, sem zainteresiran za najem stanovanja v tistem obdobju, ce je se ta moznost. mislim, da je najlazje, ce se konkretno zmeniva po telefonu, mailu, oz. po moznosti srecava. lp, Gasper 031 342502 Edited by sublime - 15.6.2012 at 16:50 |
|
IP Logged |
|
|
SammyT
Novinec
![]() Posted: 15.7.2012 at 13:05 |
|
Pozdravljeni, ce koga interesira rentanje stanovanja (85m), v soseski Neukölln, v Berlinu med 21.7.-9.8., naj se mi javi. Stanovanje je minuto od postaje Karl-Marx-Strasse, prostorno in ima internet, pomivalni in pralni stroj. Naceloma se oddaja za celotno obdobje, cena pa okrog 450 eur. Lp, Gal[/QUOTE]
Hello, Gal Can you speak English? I am interested in knowing if your apartment is still available? Please let me know.. Sam Edited by SammyT - 07.8.2012 at 08:52 |
|
IP Logged |
|
|
||
Forum Jump |
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |
|