Active TopicsActive Topics  Display List of Forum MembersMemberlist  CalendarCalendar  Search The ForumSearch  HelpHelp
  RegisterRegister  LoginLogin
Prostovoljsko delo / Voluntary work
 Artservis Forum : Mali oglasi : Prostovoljsko delo / Voluntary work
Message Icon Topic: Apel za opravljanje prostovoljskega dela na SAJETI Post Reply Post New Topic
Author Message
Urednica
Administrator
Administrator
Avatar

Joined: 30.5.2005
Location: Slovenia
Online Status: Offline
Posts: 26
Quote Urednica Replybullet Topic: Apel za opravljanje prostovoljskega dela na SAJETI
    Posted: 04.7.2013 at 13:18
Tolmin, Slovenija
Datum dogodka: 31. 7. - 4. 08. 2013

ZTMD Kreativni tabor Sajeta
14. Kreativni tabor Sajeta

Apel za opravljanje prostovoljnega dela
www.sajeta.org

SAJETA PROSTOVOLJCI

Prostovoljci se boste razdelili v več različnih skupin, katerim bodo razdeljene naloge, ki jih boste kot prostovoljci opravljali. Vsaka skupina prostovoljcev bo imela svojega vodjo, ki bo skupino koordiniral in usmerjal.

In kaj dobite kot prostovoljci v zameno? Po 25-30 (okrog 5 ur opravljenega prostovoljnega dela na dan) opravljenih urah prostovoljnega dela si bo prostovoljec zaslužil festivalsko karto in zagotovljen obrok hrane (kosilo + se en obrok hrane po dogovoru) na dan.

Ure se bodo zapisovale v za to namenjene obrazce vsak dan sproti. Tisti, ki boste delali med koncertnim dogajanjem, boste imeli delo razporejeno v izmene, tako, da se boste lahko udeležili tudi koncerta, ki bi ga radi slišali. O tem se boste sproti dogovarjali z ostalimi prostovoljci v svoji ekipi.

Organiztorji bi radi, da se počutite del ekipe Kreativnega tabora Sajeta in se pri vsaki prostovoljski izkušnji tudi nekaj naučite ter s seboj odnesete nepozabne in koristne izkušnje in seveda lep spomin na Sajeto!

Kje rabijo prostovoljce in koliko?

- Tehnična dela / Fizična dela: postavljanje odra in ostalih festivalskih konstrukcij že nekaj dni (29.-31.07.2013 / 05.-06.08.2013) pred samim začetkom festivala in potem tudi pospravljanje po zaključku festivala. (ti prostovoljci boste med samim festivalom prosti). Profil: resni, odgovorni prostovoljci, ki jim delo z orodji, kabli etc. ni neznano, fizično vzdržljivi in primerni za tako delo. (število prostovoljcev 10)

- Parkirišče / Obhodniki: nadzor parkiranja in usmerjanje gostov na parkirišču. Obhodi in obveščanje odgovornih o morebitnih nepravilnostih na prostoru kjer se kampira (npr. kurjenje odprtega ognja) in po bližnji okolici festivalskega prostora. Profil: strpnost, odgovornost, prijaznost, budno oko in dobra prostorska predstava. (število prostovoljcev 4)

- Strežba / Šank: pomoč v strežbi v baru s pijačo, predvsem v času navala na šank, zvečer, med koncerti. Profil: izkušnje z delom v strežbi, vzdržljivost, sposobnost za delo v ekipi, resnost, prijaznost. (število prostovoljcev 6)

- Čiščenje / Vzdrževanje festivalskega prizorišča: vsak dan zjutraj obvezno čiščenje in pospravljanje koncertnega prizorišča ter prostora za kampiranje. Čiščenje in sprotno pospravljanje med samim eventom – vsak prostovoljec bo med dogodkom po pol - do eno uro vzdrževal prizorišče - menjava vrečk za smeti, sprotno pobiranje smeti... Profil: resnost, volja do dela, odgovornost, ekološka osveščenost, ljubitelji zgodnjih ur. šstevilo prostovoljcev 6)

- Koordinator udeležencev na delavnicah in pomoč mentorjem: dajanje informacij in usmerjanje vpisanih na delavnice ter pomoč mentorjem na delavnicah. Profil: kogar zanimajo določene delavnice, resnost, odgovornost, komunikativnost, prijaznost. (število prostovoljcev 5)

- Leteči: prostovoljci, ki bodo na voljo za različna dela na poziv s predhodnim dogovorom, tam kjer bo manjkalo pridnih rok in ob ključnih situacijah. Profil: razpoložljivost, vestnost, pripravljenost. (število prostovoljcev 2)

Prijave za prostovoljce zbirajo na e-mail sajeta.info@gmail.com. V zadevo v e-mail sporočilu napišite PROSTOVOLJCI PRIJAVA. Prosimo, da se prijavljate samo resni kandidati. V nekaj dneh po prijavi boste tudi obveščeni o sodelovanju, prejeli boste tudi obrazec za prijavo.


Rok prijave: 15/07/13

Kontakt:
ZTMD Kreativni tabor Sajeta
Janez Leban
Trg maršala Tita 11
5220 Tolmin
Slovenija
tel: 059014087; 031645159
info@sajeta.org
www.sajeta.org
Vir podatka: Kreativni tabor Sajeta

Edited by Urednica - 04.7.2013 at 13:19
IP IP Logged
Post Reply Post New Topic
Printable version Printable version

Forum Jump
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Artservis je projekt Zavoda SCCA Ljubljana