Print Page | Close Window

Teden seminarjev umetnikov

Printed From: Artservis
Category: Mali oglasi
Forum Name: Iščem, nudim
Forum Discription: delo, usluge, material...
URL: http://www.artservis.org/forum/forum_posts.asp?TID=2389
Printed Date: 05.6.2020 at 05:53


Topic: Teden seminarjev umetnikov
Posted By: Portret.si
Subject: Teden seminarjev umetnikov
Date Posted: 14.4.2015 at 17:44
Risarski seminar z Dolores Ponoš – sreda 22.04. ob 17.00 v MCC

V sredo, 22.04 se boste lahko seminarjev udeležili vsi ljubitelji risanja in slikanja, ki bi svoje znanje na tem področju radi dodatno poglobili. Izvedeli boste več o prvih začetkih pri ustvarjanju slike,nadaljevali s senčenjem in zaključili s pogovorom o tem kako začeti s prodajo svojih del.

Dolores Ponoš velja za eno najboljših hiper-realističnih portretistk pri nas ta hip. O njej smo lahko zasledili nemalo člankov in oddaj v katerih so bili predstavljeni njeni neverjetni in fotorealistični portreti. Njeno risarsko znanje temelji na neklasičnih teorijah, ter vrsti let izkušenj, ki jih je pridobila skozi prakso ustvarjanja, zato vedno stremi k temu, da so njena predavanja zabavna in njeni pristopi ter vaje neklasični in učinkoviti. Dolores se lahko pohvali tudi z mnogimi zanimivimi sodelovanji in sponzorstvi. Njeno ustvarjanje med drugim sponzorira nemško podjetje Faber Castell, Leonardo trgovine in Podjetje Sprout, naročniki njenih del pa vse bolj prihajajo tudi iz tujine.Kaj boste izvedeli na 2h seminarju :
V tokratnem risarskem seminarju se bomo lotili nekaterih zanimivih in drugačnih pristopov uporabe materiala. Izpostavljeni ne bodo samo portreti temveč tudi pokrajinske in druge motivke. Dobili boste vaje s katerimi si boste lahko doma sami pomagali in odkrili katera risarska tehnika je vam najbližja in najzanimivejša.

V drugem delu se bomo nekoliko bolj poglabljali v specifične dele senčenja, ki pogosto predstavljajo težave. Izvedeli boste zanimiva in univerzalana pravila, ki jih lahko uporabite v vaši sliki, ne glede na to v katero motiviko se podajate.

Nazadnje bo še sledil pogovor o prvih začetkih prodaje del , kako postaviti ceno svojem delu in kako uspešno prodajati svoje izdelke.
Delavnice so primerne tako za začetnike kot tiste ki se ukvarjate s risanjem bolj profesionalno!
S seboj lahko prinesete vaša dela, ki jih ob koncu predavanj skupaj pogledamo.

Čas trajanja: od 17.00-19.00 v dvorani MCC
Udeležba na klinikah : 20€ /na dan dogodka 24€. Za študente in člane KSOCa 15€. Karte lahko kupite v kavarni MCC in pisarni Ksoc.

Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavam.
PREVERITE ŠE OSTALE SEMINARJE NA POVEZAVI: http://www.mc-celje.si/sl/Delavnice/Teden_seminarjev/

Kitara (predavatelj: Jure Golobič) 20.04. ob 17.00
Managment v glasbi (predavatelj Aleš Uranjek)21.04. ob 17.00
Risanje (Predavateljica Dolores Ponoš)22.04 ob 17.00
Fotografija (predavatelj Rok Tržan) 23.04. ob 17.00
Vokal (predavatelj Matic Nareks ) 25.04. ob 15.00

Znanje je to kar šteje- pridruži se nam!

-------------
www.portret.si
e-mail: portreti1@gmail.comPrint Page | Close Window