Vstop / SCCA-Ljubljana / Evrokultura info@artservis.org
   
O ARTSERVISU OKROŽNICA OBVESTILA POVEZAVE FORUM PRIROČNIK BAZA MOBILNOST RSS ENGLISH
Napredno iskanje


Nasveti za: samozaposlene, zavode, društva ...
Primeri: pogodb, računov...

Arhiv anket

na vaši strani!

na Artservisu.

Opozorilo

Obvestilo

Kultura (2007-2013) in 7. okvirni program (14/5/011)
Informativni dan, 20. maj 2011

Programi EU: Kultura (2007-2013) in 7. okvirni program - priložnosti za organizacije s področja kulture

20. maj 2011, Ljubljana, Center Evropa

Kulturna stična točka v Sloveniji v sodelovanju z Ministrstvom za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo organizira informativni dan programov EU. Predstavnici CCP Slovenija bosta predstavili program Kultura (2007-2013), splošne pogoje in cilje programa ter priložnosti sofinanciranja projektov v okviru razpisov za leto 2012. Predstavnik Ministrstva za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo, ki je sedež nacionalne kontaktne točke za 7. okvirni program pa bo predstavil priložnosti, ki jih program ponuja za kulturne operaterje.

Sedmi okvirni program za raziskave in tehnološki razvoj (7. OP) je glavno orodje Evropske unije za financiranje raziskav v Evropi. 7. OP, ki velja za obdobje 2007–2013, je sestavljen iz 4 glavnih sklopov dejavnosti, ki oblikujejo 4 posebne programe: sodelovanje, človeški viri, zamisli, zmogljivosti;

Program je namenjen tako javnim institucijam, kot so univerze, raziskovalni inštituti, državna uprava, javni zavodi ter tudi privatnim organizacijam kot npr. podjetja in organizacije civilne družbe.

Znotraj programa se najdejo tudi priložnosti za organizacije s področja kulture, več o tem boste izvedeli na informativnem dnevu.

Svoje izkušnje sodelovanja tako v programu Kultura, kot v 6. okvirnem programu (predhodnik 7. OP) pa bodo predstavili predstavniki organizacij, ki so uspešno pridobile sredstva v obeh programih.

Dogodek bo predvidoma potekal dopodlan med 10:00 in 12:00. uro.

Prijave: Udeležba na dogodku je brezplačna, vendar prosimo, da svojo prisotnost potrdite s prijavo preko elektronskega obrazca (Več na strani CCP.) najpozneje dan pred dogodkom, do 12. ure oz. do zapolnitve prostih mest.


NOVO V BAZI
zadnja sprememba
13/12/13

Vse novosti v bazi v zadnjem letu